...un club fundat a Viladecans per un grup d'amics que estimem la muntanya...


jueves, 22 de septiembre de 2011

Algunes fotos de la cresta Crabioules-Lezat



El Josep Maria Moya ens ha fet arribar algunes fotos de la seva activitat a la cresta Crabioules-Lezat, de la qual us parlàvem a l'entrada anterior. Aquí les teniu.


En aquesta primera, la Carme, que acompanyava al Josep Maria en aquesta activitat, pujant al Crabioules amb el llac del Portillon d'Oô a sota.












Des de la Punta Lacq, mirant cap al Lezat amb totes les agulles.







I des de la Punta Lacq mirant cap darrea, d'on venen, amb l'impressionant Crabioules.











La Carme i en Josep Maria al cim del Lezat.









Tram de cresta des del Crabiolues fins a la primera agulla del Lezat.

martes, 20 de septiembre de 2011

Cresta Crabioules-Lezat


Bé, en Josep Maria Moya té pràcticament enllestida la culminació de totes les puntes oficials de més de tresmil metres del Pirineu. El darrer episodi d'aquest repte ha estat la travessa de totes les puntes de la cresta que uneix els Pics de Crabiolues i el Pic Lezat, entre la Ribagorça aragonesa i el Luchonais, feta el cap de setmana de l'11 de setembre. Una jornada esgotadora i dura per a gent realment forta. Li queden només dos cims, pràcticament a tocar...!!

Ja ho tens, Josep Maria, felicitats per avançat... I ho celebrarem com es mereix.

Aquí teniu la galería de fotos del seu blog, unes fotos esplèndides:

lunes, 19 de septiembre de 2011

Balaitús por la Gran Diagonal



A mediados de agosto, Pep Fernández Jou y Gerardo Labat ascendieron al Balaitús por la vía clásica de la Gran Diagonal, que se ataca desde los ibones de Arriel. En esta imagen tenéis el pico desde el noroeste durante la aproximación. La Gran Diagonal discurre a media vertiente, ascendiendo de derecha a izquierda.







Un detalle del sector situado por encima de la Gran Diagonal, casi debajo de la cima, donde se concentran dos o tres pasos de II. Una vía muy sencilla, pero que exige mucha concentración para bajarla.








Un detalle del descenso de este sector cimero, por encima de la Gran Diagonal.











Aquí, descendiendo la Gran Diagonal propiamente dicha, una vira elemental pero con mucha atmósfera.










Una visión general de la Gran Diagonal desde el hombro norte.










Tenéis aquí la galería completa:


domingo, 18 de septiembre de 2011

Audiovisual de l'ascensió al Shisha Pangma


El passat divendres 9 de setembre en Juan Carlos Vizcaíno ens va oferir a l'Auditori Pau Picasso de Viladecnas l'audiovisual sobre la seva ascensió al Shisha Pangma, el seu segon vuitmil, realitzada ara tot just fa dos anys, entre setembre i ocutbre del 2009. La película explica totes les pases de l'expedició, des del viatge per les poblacions del Nepal i la China abans de carregar-se la motxila a l'esquena, passant per la lluita a la muntanya per tal de poder anar progressant en els camps d'alçada, fins a la culminació en un matí en el que el temps empitjorava ràpidament. Inovidable la llarga sequència dels darrers metres sota al cim... En torn de cincuanta persones van gaudir de la projecció, amb els comentaris en directe del protagonista i una tertúlia posterior on els presents van anar preguntant a en Joan Carles tot allò que una aventura com aquesta pot suscitar.