...un club fundat a Viladecans per un grup d'amics que estimem la muntanya...


miércoles, 17 de marzo de 2010

El club a la Nit de l'Esport de Viladecans i a la Festa de la FEEC



Doncs ja ho veieu, enguany el nostre club s'implica directament en aquest acte que organitza anualment l'Ajuntament de Viladecans per atorgar premis que reconeguin l'esforç i els mèrits assolits pels esportistes i entitats de la ciutat.
Això és gràcies a Juan Carlos Vizcaíno, membre fundador del club i actualment el seu president, que ha estat nominat enguany per la seva ascensió al Shisha Pangma d'octubre de 2009 (teniu un enllaç a l'activitat a la barra lateral del blog).
L'acte tindrà lloc el proper divendres 26 de març a l'Atrium Viladecans Artes Escénicas, Av. de Josep Tarradellas, s/n, a partir de les 20:30 hores.
Per als que estigueu interessats en assistir-hi, sapigueu que cal obtenir la corresponent entrada. El club es pot encarregar de la gestió si ens contacteu al local habitual del club o al 609 311 691.
També enguany l'acte de lliurament de premis es podrà seguir en directe per Viladecans Televisió. La retransmissió començarà a les 21 horas.
Aquí teniu un enllaç amb la web de l'Ajuntament de Viladecans:
Però hi ha més. Aquest proper divendres dia 19 de març, la festa anual de la FEEC també tindrà en compte al nostre club i pel mateix motiu: l'ascensió de Juan Carlos Vizcaíno al Shisha Pangma, en el marc dels guardons que es lliuraran als alpinistes catalans que han assolit un vuitmil durant l'any 2009. Aquest és l'enllaç amb la web de la FEEC: