...un club fundat a Viladecans per un grup d'amics que estimem la muntanya...


miércoles, 21 de marzo de 2012

Neu a AndorraDoncs sí, encara hi havia neu a Andorra i voltants aquest passat cap de setmana (tot i que des d'avui dimecres 21, podria tornar a haver-hi també a d'altres indrets...). Casual i simultàniament, alguns socis s'han dedicat a fer activitats al pais dels Pirineus aquest passat dissabte 17 de març, amb una méteo excel·lent i una quantitat de neu prou digna i en bones condicions en general.D'una banda, el Josep Maria Moya i la Carme han ascendit el Pic de la Serrera per la Vall de Ransol. Us enllacem el blog d'en Josep Maria, amb una ressenya i unes fotos:http://josepmariamoya.blogspot.com.es/2012/03/pic-de-la-serrera-2912-mts-per-la-vall.htmlPer la seva banda, Pep Fernández Jou i Gerardo Labat han ascendit el mateix dia el Pic dels Pessons des de Grau Roig. També us enllacem el blog d'en Gerardo, amb fotos de l'activitat:
També Juan Carlos Vizcaíno i els amics de VIVAK'S s'han estat movent per la zona aquest mateix cap de setmana: Coma d'en Garcia, la Vinyola i les Bulloses:


http://vivaksguias.blogspot.com.es/2012/03/raquetas-de-nieve-el-puente-de-sant.htmlTant de bo que les nevades previstes des d'avui permetin allargar una miqueta aquesta mena d'activitats.