...un club fundat a Viladecans per un grup d'amics que estimem la muntanya...


viernes, 10 de diciembre de 2010

Targetes federatives

Us recordem que al llarg d'aquest mes de desembre ja podeu obtenir la llicència federativa per a l'any 2011. Us adjuntem un enllaç amb la pàgina de la FEEC amb tota la informació (cobertures, preus, etc...):
Com a d'altres anys, un cop fet l'ingrés de la modalitat que hageu triat en el compte del club, ens podreu trametre el justificant de pagament als següents correus:
Recordeu-vos d'indicar clarament qui sou i la modalitat triada.
Pròximament us donarem informació més detallada.

martes, 7 de diciembre de 2010

Festival d'Esports de MuntanyaCom us avançaven fa molt pocs dies, ahir dilluns es va celebrar a La Pobla de Lillet el Festival d'Esports de Muntanya, en l'organització del qual ha participat de manera important el Club Alpí Baix Llobregat.

A continuació us penjem algunes fotos de la jornada.
La primera part de la jornada es va desenvolupar a l'aire lliure, als voltants de l'Ajuntament, amb diverses activitats dutes a terme amb bon ànim sota la pluja i el sol, que de tot vam tenir. Aquí una imatge general des de l'altra banda del Llobregat.Davant l'Ajuntament, el protagonista va ser el rocòdrom.
La Rosa i l'Antonio, encarregats del rocòdrom.

En Josep Maria fent-se càrrec de l'instal·lació de ràpel.Un rocòdrom molt versàtil cedit per la FEEC.La mainada, protagonista al rocòdrom.
En Jordi Pau fent una xerrada sobre la pràctica del nòrdic walking.Audiovisuals relacionats amb la muntanya.Segons avança el mati, la mainada es va animant amb el rocòdrom...... de vegades amb força estil.
L'instal·lació de ràpel va tenir un éxit enorme des del primer moment.


Situada a l'altra banda del riu, oferia unes vistes precioses sobre el pont. La gent s'hi va acostant.I la mainada protagonista, sense por i amb ganes de provar emocions fortes.
A la tarda s'organitza una taula rodona per xerrar sobre el món de la muntanya. Aquí tenim als alpinistes Sergi Mingote, a l'esquerra, i Joan Carles Vizcaíno, comentant les seves experiències a l'Himàlaia.Tots els participants a la taula. D'esquerra a dreta, en Lluis Estasen (fill del mític Lluis Estasen, pioner a Catalunya), el president del Club Excursionista Lillet, el regidor d'esports de l'Ajuntament de La Pobla de Lillet, en Sergi Mingote i en Joan Carles Vizcaíno.